Notícies   |   Agenda
Què és el POUM?

Què és el POUM?El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal és un instrument d’ordenació integral del territori que té per objectiu determinar les línies bàsiques de creixement i desenvolupament del municipi de cara al futur.

El document elaborat ha de dibuixar el model de ciutat més convenient per a Valls en termes de mobilitat, habitatge, revitalització econòmica, usos del sòl, infraestructures, xarxa d’equipaments, patrimoni, etc. I tot això prioritzant de manera especial valors tan necessaris com l’equilibri i l’harmonia amb l’entorn. 

El planejament urbanístic vigent ja té més de 20 anys. I durant aquest temps les necessitats del municipi han canviat molt. Tenim al nostre davant nous reptes per encarar i noves demandes a les quals donar solució. És per això que l’Ajuntament ha iniciat un procés d’anàlisi i treball que culminarà amb la redacció d’un nou POUM.

El caràcter participatiu del procés garanteix un desenvolupament territorial futur plenament adaptat a les necessitats reals de tots els vallencs i vallenques.

Pròxims esdeveniments
Ajuntament de Valls
Regidoria de Planificació Territorial
Plaça del Blat, núm. 1 - 43800 Valls (Tarragona)
Telf. 977 636 010 - ajuntament@valls.cat

Nota legal
Amb la col·laboració de
Generalitat de Catalunya