Notícies   |   Agenda
Notícies
06/03/2014
El Ple aprova inicialment el nou POUM

Ara el document es troba en fase d’exposició pública i es pot consultar en la secció Aprovació inicial POUM d’aquest web

Al desembre de 2010 van començar els primers treballs participatius per a la confecció del nou POUM amb la celebració del Fòrum d’Entitats i el Fòrum de la Ciutadania. Va ser el tret de sortida a un debat llarg, profund i profitós que ha tingut el seu fruit en l’aprovació inicial del POUM en el passat plenari del 7 de febrer de 2014. Govern –CiU- i oposició –PSC, CUP, PP i ERC- han donat llum verda i recolzat de manera unànime el nou planejament que preveu un creixement de 3.500 habitatges a 25 anys vista i que estableix com a prioritats la integració dels torrents dins la trama urbana i l’habitatge al barri antic.

Cal recordar que en el procés de discussió del projecte hi han intervingut 372 vallencs i vallenques, ja sigui assistint a algunes de les sessions del procés participatiu o responent a l’enquesta de forma virtual o a través de les bústies habilitades al seu moment. Prova d’això és la recollida de més de 400 propostes que van traslladar-se a la Regidoria de Planificació Territorial i a l’equip redactor del POUM per tal que es tinguessin en compte en la redacció del nou POUM.

En aquest moment, el document aprovat inicialment està en procés d’exposició pública i tothom qui vulgui pot consultar-ne els detalls en la secció Aprovació inicial POUM d’aquest mateix web.

 

Pròxims esdeveniments
Ajuntament de Valls
Regidoria de Planificació Territorial
Plaça del Blat, núm. 1 - 43800 Valls (Tarragona)
Telf. 977 636 010 - ajuntament@valls.cat

Nota legal
Amb la col·laboració de
Generalitat de Catalunya